EMPRESA
Actualment VLAGER ALUTEC ALUMINIS, S.L. es troba ubicada al carrer Montjuïc nº 10 de Blanes.

El nostre negoci es pot traduir en més de 25 anys d’experiència en el ram metal•lúrgic, concretament en el sector del ferro, l’acer inoxidable i alumini. L’any 2014 s’amplia l’activitat i s’introdueix la fabricació i col•locació de murs cortina, façanes ventilades, etc.

L’experiència i l’eficàcia del nostre grup tècnic, ens converteix en una de les principals empreses en aquest ram. Els oferim les millors propostes per a qualsevol tipus d’obra, tan sigui obra nova, rehabilitació, indústria i/o decoració (interior o exterior).

L’assessorem d’una manera eficaç i exhaustiva en qüestions tan diverses com l’elecció del tipus de material adequat per tal de donar llum i amplitud als espais de casa seva, oficina, magatzem, comerç o planta de producció.
Els constructors, promotors, arquitectes i enginyers troben a Vlager Alutec Aluminis la solució més adequada per a dur a terme els seus projectes amb la màxima garantia.

Fem realitat els seus desitjos amb solucions creatives i tècnicament impecables. Ens fem càrrec de la instal•lació i el muntatge i dotem els seus espais d’una elegància a-temporal.
Per a Vlager Alutec Aluminis, els desitjos dels nostres clients són prioritaris, per aquesta raó i amb independència que treballem per empreses, particulars o l’administració, sempre trobem la solució ideal a un preu just.

Vingui a conèixer les nostres instal•lacions. Estarem encantats d’oferir-los un pressupost personalitzat i sense compromís.

OBJECTIUS
Des de sempre, a Vlager Alutec Aluminis el nostre principal objectiu ha estat la satisfacció del client. Es per aquesta raó que treballem dia a dia sota la premissa d’oferir la millor Qualitat i Servei.

EQUIP HUMÀ
Ens trobem davant un gran equip de professionals que treballa en millora continua per a satisfer les necessitats dels nostres clients.